Levenslessen Workouts voor je hoofd

Cursussen, workshops of trainingen gericht op het versterken van mentale veerkracht en het omgaan met de verschillende uitdagingen van het leven.

#

Wat

Levenslessen zijn diverse trainingen en workshops gericht op onderwerpen die belangrijk zijn voor verschillende levensgebieden, zoals opleiding, werk en relaties. Denk hierbij aan onderwerpen zoals identiteit, zelfbeeld, planningsvaardigheden, zelfbeheersing, sociale vaardigheden of relatievaardigheden. Of vaardigheden, zoals je verplaatsen in anderen, problemen oplossen, omgaan met prestatiedruk of keuzes maken. De lessen zijn laagdrempelig toegankelijk, praktisch van aard en worden ondersteund door wetenschappelijke kennis.

De Levenslessen wordt net zo vanzelfsprekend aangeboden als de lessen in een sportschool. Je kunt lessen alleen of samen volgen. Je kunt er meer leren over jezelf en anderen.

Waarom

Iedereen komt tijdens zijn leven grote vragen tegen, zoals 'wie ben ik?' of 'wat wil ik?'. Ook loopt iedereen wel een keer vast of krijgt te maken met ingrijpende gebeurtenissen of veranderingen. Het helpt om vaardigheden te ontwikkelen waarmee je veerkrachtig leert omgaan met dit soort vragen en uitdagingen. Hiermee kan je voorkomen dat problemen erger worden of zich opstapelen.

illustratie van een potlood en spreekwolk

Meedoen

Woon je in Wassenaar en vind je het leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Levenslessen? Neem dan contact met ons op.

Stuur een mail