Meedoen

De komende jaren bouwen we aan het netwerk Mentaal Lokaal Wassenaar. En dat kunnen we niet alleen! We zoeken testers en meedenkers, lokale sleutelfiguren en partijen die willen bijdragen aan een mentaal gezond Wassenaar.

een mobiel met demo van de hoofleiding app
Onlangs testten we dit eerste prototype van de hoofdleiding

Ontwerp meedenkers

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en lijkt het je leuk om voor een langere periode, tegen vergoeding, mee te denken in de ontwerpfase van onze nieuwe tools en diensten? Lijkt het je interessant om onze prototypes, zoals een app of online cursus, te testen? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken mensen mét en zonder GGZ-ervaring.

Ja, ik wil meedoen!

Sleutelfiguren in Wassenaar

Vervul je een centrale, sociale rol binnen Wassenaar, zoals leerkracht, sportcoach of vertrouwenspersoon? En wil je bijdragen aan het mentale welzijn van (jong)volwassenen van Wassenaar? Dan ben jij misschien de sleutelfiguur waar we naar op zoek zijn.

We zijn bezig met de ontwikkeling van de Wegwijzer, een online tool die de weg wijst in het aanbod van mentale ondersteuning in Wassenaar. We vinden het belangrijk dat inwoners makkelijk aanspreekpunten (Sleutelfiguren) weten te vinden, bij wie ze hun verhaal kwijt kunnen. De Sleutelfiguren wijzen hen dan de weg naar passende mentale ondersteuning.

Ja, ik wil bijdragen!

Maatschappelijke organisaties

Is jouw organisatie maatschappelijk betrokken en kan ze iets betekenen voor het mentale welzijn voor (jong)volwassenen in Wassenaar? Sluit je dan aan bij ons netwerk.

We bundelen krachten om een laagdrempelig netwerk te creëren, zodat inwoners eenvoudig mentale steun kunnen vinden die bij hen past. Dat kan alleen in samenwerking met andere partijen. We werken bijvoorbeeld al samen met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW), Kwadraad en Stichting Jeugd en Jongerenwerk.

Ja, ik wil aansluiten!