Meedoen

De komende jaren bouwen we aan het netwerk Mentaal Lokaal Wassenaar. En dat kunnen we niet alleen! We zoeken ontwerp meedenkers, lokale sleutelfiguren en partijen die willen bijdragen aan een mentaal gezond Wassenaar.

een mobiel met demo van de hoofleiding app
Onlangs testten we dit eerste prototype van de hoofdleiding

Ontwerp meedenkers

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en vind je het leuk om voor een langere periode, tegen vergoeding, mee te denken in de ontwerpfase van onze nieuwe tools en diensten? Bijvoorbeeld door het testen van eerste prototypes, zoals een app of online cursus. Dan komen we graag met je in contact. We zoeken zowel personen die eerdere ervaring hebben met de GGZ als personen die dit niet hebben.

Ja, ik wil meedoen!

Sleutelfiguren in Wassenaar

Vervul je een centrale, sociale rol binnen Wassenaar, zoals leerkracht, sportcoach of een soortgelijke functie? En wil je bijdragen aan het mentale welzijn van (jong)volwassenen van Wassenaar? Dan ben jij misschien de sleutelfiguur waar we naar op zoek zijn.

Mentaal Lokaal Wassenaar is bezig met de ontwikkeling van de online tool de Wegwijzer. De Wegwijzer leidt je op laagdrempelige wijze de weg in een netwerk van passende mentale ondersteuning in Wassenaar. In dit netwerk is het belangrijk dat jongvolwassenen aanspreekpunten (Sleutelfiguren) kunnen vinden om hun verhaal kwijt te kunnen en die hen de weg kunnen wijzen naar passende ondersteuning.

Ja, ik wil bijdragen!

Partijen in Wassenaar

Is jouw organisatie maatschappelijk betrokken en kan ze iets betekenen voor het mentale welzijn voor (jong)volwassen in Wassenaar? Sluit je dan aan bij ons netwerk!

We bundelen krachten om een laagdrempelig netwerk te creƫren, zodat inwoners eenvoudig mentale steun kunnen vinden die bij hen past. Dat kan alleen in samenwerking met andere partijen. Dit doen we bijvoorbeeld al met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW), Kwadraad en Stichting Jeugd en Jongerenwerk (Bendr).

Ja, ik wil aansluiten!